Mircea Diaconu a plecat în campania electorală; prima oprire Brașov

diaconuMircea Diaconu, candidat independent la Parlamentul European, a plecat în campania electorală, cu autoturismul propriu, sâmbătă în jurul prânzului din piața Victoriei, prima oprire fiind la Brașov.

El a precizat că va parcurge timp de 22 de zile 63 de localități în care se va întâlni cu oameni care îl susțin.

„Plec prin țară. Voi pleca singur, în mașină, dar nu sunt singur în țara asta. Mă duc într-un circuit care o să aibă sigur 63 de localități, cu locații și cu ore fixe, în care o să mă întâlnesc cu oameni care au strâns semnături, care s-au organizat acolo. I-am sunat și mă întâlnesc cu dânșii să le mulțumesc și în felul acesta. Mă întâlnesc cu presa locală, răspund la orice întrebare, mă văd cu lumea, mai mănânc ceva, mai dorm, iar merg”, a declarat Mircea Diaconu.

El a spus că își dorește de mult să meargă prin țară și are tot ce îi trebuie pentru drum, inclusiv sac de dormit, lumânare, chibrit.

„E un lucru pe care mi-l doresc de multă vreme să umblu prin toată țara noastră și nu am avut timp chiar atât de mult, dar așa 22 de zile prin țară cu mașinuța, este o bucurie. Am tot ce îmi trebuie lumânare, chibrit … am absolut totul, pot să fac focul undeva, mi-am luat și de gătit pe câmp, mi-am luat un sac de dormit, mi-am luat un scaun pliant. Vor fi niște locuri unde o să se oprească mașina singură, nu o să pot merge mai departe de frumos ce e și o să stau puțin acolo să mă mai uit și eu la cer, la copaci, la munți, la oameni. E atât de frumos. Cam asta îmi doresc și asta e forma mea de campanie, de comunicare cu niște oameni care sunt alături de mine, de noi.”, a afirmat Diaconu.

Candidatul independent a menționat că mașina cu care pleacă, un autoturism marca ARO, este pregătită de drum și nu are emoții cu ea, adăugând că va parcurge în total 6.000 de kilometri.

„Nu am emoții. Da’ ce e prima oară oară în viața mea? Când eram tânăr cu alta (mașină — n.r.) pe care o am și acum, pe care o am de 36 de ani, e o mașină de epocă, plecam cu soția mea (…) prin Europa. Mâncam în ea, dormeam în ea, ne spălam rufele, le agățam, se uscau în mers. E ceva ce îmi place. S-au uitat cei de la Câmpulung, acolo s-a născut mașina, s-au uitat peste tot, au schimbat plăcuțele de frână și au zis că e în regulă”, a conchis Diaconu.

În Piața Victoriei au fost prezenți și câțiva susținători ai săi care scandau — „Votați Mircea Diaconu!”, „Diaconu este un reper, noi toți îl votăm pe el!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.