Mircea Diaconu vă invită la o cafea, un an după…

diaconuDupă o întrerupere de aproape o lună datorată participării la diverse activități în Parlamentul European, Mircea Diaconu continuă ocolul României, la bordul autoturismului său ARO-10 galben, pentru a răspunde astfel solicitărilor primite de la simpatizanții și susținătorii săi, dar și pentru a-și onora promisiunea făcută în urmă cu un an, pe timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

În cea de-a treia și ultima etapă a turneului său, Mircea Diaconu va reveni în județulMaramureș, marți, 30 iunie 2015, astfel:

-în municipiul Baia Mare, în fața Monumentului Ostașului Român, la ora 10.00
-în municipiul Sighetu Marmației, parcarea Bisericii Reformate, vis-a-vis de Catedrală, la ora 15.00
-în orașul Borșa, în fața Bisericii de lemn din Str. Floare de Colț, la ora 18.00

Mircea Diaconu îi invită la întâlnire pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum și pe toți cei care doresc să-l cunoască. Participanţii vor avea posibilitatea să afle noutăți despre activitatea de până acum și despre proiectele de viitor ale europarlamentarului în forul legislativ european, vor asculta povești inedite de la Bruxelles și Strasbourg, vor primi răspunsuri la întrebări care-i preocupă şi îşi vor putea împărtăşi preocupările şi proiectele. Şi toate acestea la o cafea.

În luna mai 2014, Mircea Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km și întâlnindu-se cu simpatizanți din 60 de orașe. La alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 s-a clasat al patrulea dintre cele 15 partide și 8 candidați independenți înscriși în cursă, obținând 379.582 voturi, ceea ce a reprezentat 6,81% dintre voturile valabil exprimate. În Parlamentul European Mircea Diaconu îndeplinește funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură şi Educație (CULT) și este membru al Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.