Mircea Dușa: Am votat pentru un președinte care să nu mai promoveze dezbinarea

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și-a exprimat duminică opțiunea electorală în municipiul Toplița și a declarat, la ieșirea de la urne, că a votat pentru un președinte care își dorește o Românie puternică, în care oamenii să nu fie dezbinați.

„De data această am votat pentru președintele României, pentru un președinte care își dorește o Românie puternică, o Românie stabilă, o Românie în care fiecare cetățean, fiecare român să ducă un trai decent, (…) în care oamenii să nu fie dezbinați”, a spus Mircea Dușa.

El a adăugat că noul președinte trebuie să nu mai promoveze dezbinarea și care să colaboreze cu Guvernul, pentru dezvoltarea României.

„Eu cred că noul președinte trebuie să aducă normalitatea în România, să nu mai promoveze dezbinarea între diferite profesii, între categorii de vârstă, îmi doresc un președinte care să colaboreze cu Guvernul în interesul politicilor economice și sociale care să ducă la dezvoltarea României. De altfel, în ultimul timp România este unul dintre puținele state din Europa care are creștere economică și consider că buna conlucrare între președinte și Guvern, între instituțiile statului și președinte, care trebuie să fie un moderator între instituțiile statului, poate duce la rezolvarea multiplelor probleme economice și sociale pe care țara le are”, a conchis ministrul Mircea Dușa.

La fel ca și la scrutinele precedente, Mircea Dușa și-a exprimat opțiunea de vot la secția de vot unde este arondat la Toplița, respectiv cea organizată la Colegiul Național Mihai Eminescu.

Peste 270.000 de harghiteni sunt așteptați duminică la urne pentru a vota viitorul președinte al României, la nivelul județului fiind organizate 290 de secții de votare. Paza acestora, pe toată perioada scrutinului electoral, este asigurată 504 polițiști, jandarmi, pompieri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.