Mircea Grec Botezan: ”Campionatul de bodyguarzi de la Kiev a fost greu, dar sunt mândru că am reprezentat România”

IMG-20150922-WA0003Mircea Grec Botezan: ”Campionatul de bodyguarzi de la Kiev a fost greu, dar sunt mândru că am reprezentat România”

 Campionatul internațional de bodyguarzi de la Kiev s-a desfășurat pe parcursul a câteva zile și a implicat probe dificile, care au pus în evidență toate calitățile unei bune gărzi de corp pentru VIP-uri.

Din opt țări au participat 21 de echipe, însă România s-a prezentat cu un singur echipaj format din reprezentanți ai firmei Toto Security, cunoscută până mai anii trecuți sub numele de Alistar Security.

IMG-20150922-WA0002Mai mult, pe lângă cei trei bucureșteni, Maramureșul s-a mândrit cu un om al locului, originar din Borșa, în persoana lui Mircea Grec Botezan. Maramureșeanul nostru nu s-a aflat pentru prima oară la această întrecere internațională între bodyguarzi, unde concurează doar cei mai buni dintre cei buni, motiv pentru care, oricât de bine pregătit ai fi, mereu acest concurs va fi unul dificil, cu probe dintre cele mai solicitante.

După trei zile de competiții intense, de tras cu arma din diferite poziții, excortat VIP-ul, căutare de material exploziv și acordare de prim ajutor, echipajul României a ocupat o poziție onorabilă, în prima jumătate a clasamentului, ceea ce ne de speranțe pentru mai mult la întrecerea de anul viitor.

 

IMG-20150922-WA0004Borșeanul Mircea Grec a aniversat 43 de ani departe de familie

Mircea Grec Botezan recunoaște că au fost zile încărcate de stres, probe dificile și echipaje din diferite țări care au venit în Kiev cu același scop, de a câștiga marele trofeu. ”Gândul meu a fost mereu acasă, la familia mea, la Borșa, orașul meu iubit. Mai mult, azi, 23 septembrie am împlinit 43 de ani. Și am un regret imens că soția mea și fetele mele nu sunt acum cu mine. Că eu nu sunt lângă ele. Abia aștept să ajung acasă, aniversarea fiecăruia este un moment extrem de important în fiecare an. Iar la aniversare vrei să îi ai aproape pe cei pe care-i iubești”, a explicat borșeanul Mircea Grec Botezan.

Pe această cale, redacția ”Maramureș Jurnal” îi transmite cele mai calde urări de sănătate și îi dorim să revină cât mai curând acasă, în Maramureș, să ajungă în cel mai scurt timp alături de ființele cele mai dragi din viața lui. ”La mulți ani, Mircea Botezan! La mulți, frumoși, minunați și fericiți ani, alături de cei dragi!”

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.