Misiuni de asigurare a ordinii publice

Jandarmeria Maramureş va acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului nostru, în vederea desfăşurării într-un climat de normalitate  a manifestărilor comemorative, sportive şi religioase care urmează să aibă loc. În acest scop, jandarmii se vor afla la datorie pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor de tulburare a ordinii publice, identificarea şi sancţionarea acţiunilor  care pun în pericol siguranţa publică.

În ziua de 15 mai a.c., între orele 18:00-20:00, Parohia Romano-Catolică Baia Mare, organizează acţiunea „Pelerinaj naţional cu relicva Sfântul Anton” eveniment care se va desfăşura în Piaţa Păcii.

În data de  16 mai a.c.,  între orele 14:00-18:00, în Parcul Central din municipiul Sighetu Marmaţiei, C.S. Silver Fox Deva organizează faza judeţeană a Campionatului Naţional de Educaţie Rutieră „Cupa DHS” – concurs de îndemânare pe biciclete.

În data de 17 mai a.c., începând cu ora 11:00, la Monumentul Ostaşului Român din Baia Mare, se vor desfăşura manifestările dedicate „Zilei Eroilor” iar între orele 11:30-13:00, Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” Sighet II organizează un eveniment în cinstea eroilor români căzuţi  pe toate câmpurile de luptă, eveniment care se va desfăşura la Monumentul Eroilor în Centrul Civic Nou din Sighetu Marmaţiei

În data de 18 mai a.c., între orele 14:00-17:00, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare şi zona Monumentului Ostaşului Român, Clubul Electro Sistem Baia Mare organizează o competiţie sportivă „Crosul Electro Sistem – cros”.

Menţionăm faptul că siguranţa participanţilor şi a spectatorilor va fi prioritatea forţelor de ordine iar în situaţia identificării unor persoane care prin modul de manifestare tulbură ordinea publică sau provoacă la săvârşirea unor fapte antisociale, participanţii şi spectatorii sunt rugaţi să nu adere şi să nu sprijine asemenea acţiuni şi să aducă la cunoştinţa jandarmilor despre asemenea situaţii.

     Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.