Miting de susținere a candidaților PSD-UNPR-PC, cu participarea premierului Victor Ponta

bannerÎn după-amiaza zilei de miercuri, 14 mai 2014, primul-ministru al României, Victor Ponta se va afla în Maramureș. Programul președintelui central al PSD este unul extrem de încărcat, acesta participând la acțiuni de lucru în Seini, Cicîrlău și Baia Mare. Alături de premierul Victor Ponta se va afla și președintele PC și ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, dar și reprezentanți de seamă ai PSD: eurodeputați, miniștri, lideri centrali. La mitingul de susținere al candidaților PSD-UNPR-PC, care va avea loc în Baia Mare, cu începere de la ora 19.15, se vor afla și social-democrații Daciana Sârbu, Corina Crețu, Ioan Rus, Nicolae Bănicioiu etc.

Mitingul electoral va avea loc în cadrul spectacolului „MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN”, unde va fi un concert susținut de Holograf și Aurel Tămaș.

Măsuri ale Guvernului Ponta pentru a crește rata de ocupare

În timp ce adversarii politici oferă românilor doar poziții critice lipsite de substanță, guvernul condus de Victor Ponta continuă să implementeze politici menite să stimuleze crearea de noi locuri de muncă. Printre acestea se distinge programul intitulat „Subvenţii pentru 20 de joburi“. Noul proiect guvernamental ce va intra în vigoare începând cu 1 iulie 2014, prevede ajutoare de stat pentru perioada 2015-2025 pentru firmele care creează cel puțin 20 de noi locuri de muncă. Prin intermediul acestui program statul va acoperi o parte din cheltuielile salariale a peste 1.500 de companii, stimulând astfel crearea a peste 30.000 de noi locuri de muncă.

O altă măsură menită să stimuleze investițiile și crearea de noi locuri de muncă, este cea privind scutirea companiilor de la plata impozitului pe profitul reinvestit. Noua măsură, care va intra în vigoare de la 1 iulie, va reduce povara fiscală asupra patronilor și le va permite acestora să facă noi angajări. Măsura va permite companiilor să investească în noi echipamente, stimulând astfel alte ramuri economice care vor avea nevoie de mai mulți angajați pentru a satisface cererea. Pe lângă crearea de noi locuri de muncă, măsura va aduce și o multitudine de alte beneficii pentru economie, printre care se numără și faptul că va determina agenții economici să își declarare profitul real, conducând astfel la reducerea evaziunii fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.