Moarte învăluită în mister în Maramureş. Femeia găsită moartă într-o cameră de hotel din Ocna Şugatag avea legături cu Guvernul.FOTO

Moarte învăluită în mister în Maramureş. Femeia găsită moartă într-o cameră de hotel din Ocna Şugatag avea legături cu Guvernul.FOTO

Femeie din Oradea care a fost găsită moartă în camera sa de hotel, în timp ce se afla la tratament în staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag, era membră a PSD Bihor și directoarea adjunctă a Școlii Gimnaziale nr. 11.

Nicoleta Negrean era și membră a PSD Bihor. Ea suferea de câțiva ani de diabet și era apropiată a Ministrului Sănătății, Florian Bodog care s-a intresat personal de circumstanţele în care femeia a decedat în staţiunea balneo-climaterică Ocna-Şugatag.

„Femeia avea vârsta de 44 de ani, venise din Oradea pentru a urma o serie de tratamente specifice în staţiunea Ocna Şugatag, judeţul Maramureş. Aceasta a fost descoperită fără viaţă în camera complexului hotelier. E posibil ca decesul să fi survenit pe fondul unor probleme de sănătate”, a spus reprezentanta IPJ Maramureș, potrivit bihon.ro.

Poliţiştii care au efectuat primele cercetări în acest caz susţin că nu ar exista suspiciuni privind decesul turistei. Cu toate acestea, presa din maramureș scrie că această dramă conturează o situaţie bizară: la acelaşi hotel a mai murit săptămâna trecută a fost găsit decedat un bărbat din… Oradea, fostul director al Băilor Felix, iar unitatea este patronată chiar de o orădeancă. Presa nu dezvăluie însă nici numele hotelului, nici al patroanei.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza morţii.
Citeste mai mult pe romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.