MOMENTE DE PANICĂ în AVION. Un aparat Airbus 321 cu 234 de persoane la bord a aterizat într-un lan de porumb , după ce motoarele s-au oprit în timpul zborului. Vezi ce s-a întâmplat….. – VIDEO+foto

MOMENTE DE PANICĂ în AVION. Un aparat Airbus 321 cu 234 de persoane la bord a aterizat într-un lan de porumb , după ce motoarele s-au oprit în timpul zborului. Vezi ce s-a întâmplat ….. – VIDEO+foto

Un avion de pasageri rus a efectuat o aterizare de urgenţă joi lângă Moscova la scurt timp după ce a decolat din cauza unor păsări aspirate în motoarele sale, au anunţat compania aeriană şi mass-media de stat ruse, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

Zborul Ural Airlines Airbus 321, cu 234 de persoane la bord, efectua legătura între Moscova şi Simferopol în Crimeea. La scurt timp de la decolare, piloţii au decis să aterizeze de urgenţă lângă Aeroportul Internaţional Jukovski, la sud-est de Moscova după ce păsări au fost aspirate în motoarele avionului.

„A avut loc o aterizare de urgenţă pe Jukovski. Păsările au intrat în ambele motoare. Motoarele s-au oprit, echipajul a efectuat aterizarea (…) la un kilometru distanţă de pistă”, a declarat, citat de agenţia de presă de stat TASS, directorul general al Ural Airlines, Serghei Skuratov.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.