Momente emoţionante la Serbarea de Crăciun a persoanelor cu nevoi speciale de la Esperando

IMG_5868Astăzi, 18 decembrie, începând cu ora 11:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, a avut loc un eveniment important pentru toţi cei care fac parte din Asociaţia Esperando: copii, tineri şi adulţi cu nevoi speciale, părinţi, dar şi angajaţi ai Asociaţiei.

Este vorba despre Serbarea de Crăciun, un eveniment mult aşteptat de către toţi.

Pentru început, personalul Asociaţiei a pregătit o surpriză pentru părinţi, alegând să îi colinde acum la sfârşit de an, astfel că, în timp ce părinţii şi copiii erau pe scenă, personalul a intrat în sala de spectacol colindând şi având candele aprinse în mâini.

După acest moment, a venit rândul copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale să prezinte în faţa părinţilor, prietenilor şi angajaţilor două momente deosebite.

Ei au pregătit două scenete, mai exact, un fragment din povestea Albă ca Zăpada şi unul din Cenuşăreasa.

IMG_5862Totul a fost extraordinar, la final publicul răsplătindu-i cu aplauze şi ridicându-se în picioare.

Cu ocazia Serbării Mariana Omota, o beneficiară a Asociaţiei a pregătit o poezie pe care a dedicat-o tuturor celor prezenţi.

Şi cum de la un aşa eveniment nu putea să lipsească Moş Crăciun acesta a venit încărcat cu daruri pentru toţi copiii şi tinerii de la Esperando.

Mulţumim pe această cale tuturor celor care l-au ajutat pe Moş să ajungă la aceste persoane speciale, oferindu-le astfel o bucurie imensă şi de asemenea conducerii Teatrului Municipal Baia Mare pentru că ne-a pus la dispoziţie sala de spectacol.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.