Momente ŞOCANTE la CIMITIR: a fost ÎNGROPAT DE VIU! „M-au lăsat în groapă. Au aruncat chiar şi cu pământ”

Momente ŞOCANTE la CIMITIR: a fost ÎNGROPAT DE VIU! „M-au lăsat în groapă. Au aruncat chiar şi cu pământ”

Marius Gîlea, profesor la Universitatea Naţionala de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, a trecut prin cele mai şocante momente din viaţa sa.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super oferta DUBAI. Plecare cu avionul din Cluj in 5.10,12.10,19.10 si 26. de la 529 euro/persoana

Marius Gilea a colaborat cu cei mai importanti regizori ai cinematografiei românești, printre care Liviu Ciulei, Alexandru Tocilescu ori Lucian Pintilie. Cu acesta din urma a colaborat inca dinainte sa-si dea licenta, la un film. Regizorul i-a cerut sa fie „ingropat” de viu, iar actorul s-a conformat.

„Când eram în anul patru, am visat că mă sună Lucian Pintilie și mă întreabă dacă nu vreau să joc în filmul lui („Niki Ardelean, colonel în rezervă”, din 2003). Ei bine, așa s-a întâmplat, mă rog, nu a sunat chiar el, ci regizorul asistent, dar mai contează? Iar cineva din echipa de filmare știa că eu „prestez” la clarinet. Ce m-a impresionat la filmări a fost că a trebuit să fiu băgat într-un sicriu, s-au bătut cuiele la capac și m-au lăsat în groapă. Au aruncat chiar și cu pământ”, a dezvăluit Marius Gilea pentru Libertatea.

„La finalul filmării, Pintilie a venit și mi-a pupat mâna. Am încremenit. Am întrebat prin jur de ce a făcut asta, iar răspunsul m-a șocat și mai tare: „Păi, crezi că mulți s-ar fi lăsat îngropați cu popă și cu tot tacâmul?”. De ce nu? E doar o convenție. Așa am fost și căsătorit în telenovela „Daria, iubirea mea”. Una e viața alta e profesia”, a mai spus Marius Gilea.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.