Moș Crăciun există! La Spitalul Județean, Moșul a coborât în mijlocul copiilor de la etajul 12

pinteaDacă vreun copil mai avea dubii cu privință la existența lui Moș Crăciun, acum s-au risipit. Magia Crăciunului l-a adus pe Moș în mijlocul copiilor angajaților de la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, care au avut bucuria și surpriza de a-l privi coborând pe lângă clădire, tocmai de la etajul 12. Inedit și spectaculos deopotrivă, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

~Spiridișul~ care a pus la cale tot acest spectacol a fost tocmai managerul Spitalului Județean, Sorina Pintea. Întrebată dacă vreodată Moșul a mai venit în acest fel în mijlocul copiilor, directorul Sorina Pintea a răspuns: A mai coborât de pe o clădire, dar nu de la etajul 12. Am avut o experiență asemănătoare la Spitalul TBC, dar aici, la Spitalul Județean, această apariție în acest fel este o premieră. Acum au fost recompensați cu daruri aproximativ 150 de copii ai angajaților din spital, iar dimineață, Moș Crăciun a oferit daruri altor 900 de copii. Altfel spus, doar copiii salariaților noștri sunt peste 1.000, a concluzionat managerul Sorina Pintea.

Feeria a fost vizibilă pe chipul fiecărui micuț. Cu ochii încremeniți, cei mici îl așteptau pe Moșul să ajungă, scandându-i numele și aplaudând. Va fi o vizită care va rămâne mult timp în amintirea celor care au reușit să vadă reușita acestei acțiuni care a avut un singur scop: întărirea credinței că, în preajma Crăciunului, orice miracol este posibil.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.