Moş Crăciun împarte  cadouri copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, dar şi copiilor cadrelor Jandarmeriei Maramureş

În prag de sărbători, continuând tradiţia de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureşeni le-au oferit acestora cadouri.

Zilele trecute, reprezentanţi ai Jandarmeriei Maramureş, însoţiţi de preotul unităţii, s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, pentru a duce puţină veselie, speranţă şi lumină copiilor din instituţie, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă prin cadourile oferite. Bucuria de pe chipurile copilaşilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Aceştia au întâmpinat jandarmii, entuziasmaţi de faptul că au sosit cadourile de la Moş, iar apoi, împreună cu cadrele militare, au început a împodobi bradul nerăbdători să deschidă cadourile.

De asemenea, în seara zilei de 22 decembrie a.c., începând cu ora 17.00,  la reşedinţa unităţii de jandarmi din municipiul Baia Mare, un grup de copii ai cadrelor militare au aşteptat cu nerăbdare apariţia Moşului Crăciun. După ce acesta a venit, în rândul copiilor a fost mare agitaţie, fiecare copil aşteptând cu nerăbdare ca Moşul să-l răsplătească, după cât a fost de cuminte în cursul anului, emoţiile în rândul copiilor fiind pe măsură. Moşul nu a întârziat să-şi exprime bucuria de a fi asaltat de micuţi şi de a se afla în mijlocul nostru, sacul acestuia fiind într-un final golit, spre bucuria celor prezenţi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.