Motivul pentru care femeile primesc buchete cu număr impar de flori. Semnificația emoționantă a acestei tradiții

S-a dat startul sărbătorilor în care româncele sunt răsfățate cu buchete care mai de care mai frumoase. Totuși, domnii trebuie să respecte mai multe reguli care țin de codul bunelor maniere atunci când decid să cumpere flori.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Motivul pentru care femeile primesc buchete cu număr impar de flori. O tradiție veche de la noi spune să nu oferi niciodată un număr par de flori în dar. Bărbatul trebuie să ia un număr impar de flori pentru femeia pe care o îndrăgește, deoarece ultima floare este perechea sufletului lui.

Oferte Speciale in Tara si in Strainatate!“Nou, Creta cu avionul din Baia Mare”

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

O altă lege nescrisă spune că un buchet de flori elegant trebuie legat cu o fundă și decorat cu frunze și crenguțe mai deosebite.

Evită florile prea parfumate precum crinii sau florile de mari dimensiuni și greu de îngrijit precum nuferii, crinii imperiali sau calele. Unei femei trebuie să îi oferi flori delicate, în special trandafiri, gerbera, iriși, crizanteme, margarete, inclusiv lăcrămioare sau panseluțe, aranjate în buchete cu frunze decorative.

Nu se oferă niciodată flori artificiale. Cui îi plac, și le cumpără singur. Florile trebuie să fie vii, să exprime sentimentele celui care le dăruiește. Florile din plastic, oricât de reușite ar fi, nu exprimă nicio emoție.

Orice cadou trebuie însoțit de o floare sau de un buchet, oricât de modest. Până și cadourile de Crăciun sunt mai frumoase cu o creangă de brad.

Plantele și florile oferite la ghiveci se dăruiesc doar persoanelor pasionate de grădinărit și de cultivarea florilor. Nu se oferă plante la ghiveci unei femei care nu are timp de ele sau căreia nu îi plac.

Ghiveciul se îmbracă într-un ambalaj elegant sau se decorează cu o simplă fundă.

Se alege o plantă pe care gazda nu o are în colecția ei sau o plantă care este preferata ei.

Aceasta se oferă cu un card pe care se poate scrie un mesaj scurt, în funcție de eveniment, fie ”La mulți ani!”, fie un mesaj frumos de dragoste sau de felicitare.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.