Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O menajeră a explicat de ce

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O femeie care lucrează ca menajeră la un hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera unde ai fost cazat, iar motivul este surprinzător.

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. Atunci când plătim o cameră de hotel sau de pensiune ne dorim să avem parte de cât mai multe beneficii și apreciem orice detaliu ce contribuie la confortul nostru.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

La plecare, unii dintre turiști aleg chiar să își facă patul, în ideea de-a lăsa camera cât mai curată și ordonată după șederea lor acolo.

O angajată a unui hotel a dezvăluit de ce acest lucru nu ajută la nimic, ba dimpotrivă, îngreunează munca celor care se ocupă cu ordinea și curățenia.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?

Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

O altă menajeră, Janessa Richard, a dezvăluit recent prin intermediul unor filmări publicate pe TikTok secrete din această industrie, pe care nu le știu mulți.

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a spus aceasta.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.