“Motocicliști pentru inocență 2014”

motociclistiCa în fiecare an, data de 1 iunie, Ziua copilului este o zi specială atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti viitor. Copiii nu trebuie să fie neglijați nicicând, căci ei sunt cei care ne fac de multe ori ziua mai bună și pentru care trăim.

Este ziua în care toţi copiii trebuie să se simtă bine, să primească atenție și să se simtă iubiți. Aceste gesturi se concretizează în diverse acțiuni dedicate acestei zile deosebite pentru cei mici, acțiuni în cadrul cărora a fost implicat și un grup de 20 de copii de la Casa de Tip Familial Alba Iulia 56 și Casa de Tip Familial Holloși Șimon 65 din Baia Mare. Aceștia au primit în dar, pentru a doua oară, invitația de a participa la evenimentul “Motocicliști pentru inocență” organizat în localitatea  Băiuț.

Evenimentul este susținut de clubul motocicliștilor “Rock n’Road” în colaborare cu Primăria Baiuț și Poliția Rutieră. Plecarea se va face cu autocarul sâmbătă 31 mai în jurul orei 11. Cazarea și masa vor fi asigurate la cabana din poienița Băiuț, unde vor fi organizate și jocurile, focul de tabără, și concertul Rednext.

Sperăm că și în acest an, copiii noștri să se întoarcă cu un bagaj de amintiri frumoase.

Pe această cale urăm “La mulți ani” tuturor copiilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.