Multumim Larvick!

Vineri. Meci de Champions League. Joaca fetele. Trebuie sa invinga. Si-un egal e bun.Ne califica.

Ora 18. Din ce in ce mai multa lume vine la meci. Sunt copiii, tineri si varstnici. Cat de mult este iubita aceasta echipa. Toata lumea asteapta sa inceapa meciul. Suporterii vor o victorie.

Ora 19. Vacarm in Sala. Multa lume. Locuri nu mai exista. Multa lume sta in picioare in spatele scaunelor, chiar si asa se poate vedea doar la o poarta. Galeria canta. O atmosfera de vis. Chiar de vis.

Fetele vor sa demonstreze ca pot. Ca pot sa uite acel esec nemilos din partida tur. Vor revansa. Daca pierd, se sta si se  asteapta rezultatul din meciul celalalt. Al grupei. Fetele  nu vor asta, cu nici un pret. Vor victoria. Publicul le impinge de la spate  spre victorie. Presiunea este foarte mare. A fi sau a nu fi, in grupele principale ale Champions League. Echipa se mobilizeaza, joaca bine si conduce. Putem sa ne luam revansa. Dar mai este o repriza. Putem invinge la un scor rezonabil?

Incepe repriza a doua. Echipa oaspete devine din ce in ce mai agresiva. Fetele incearca sa tina pasul. Makeeva si Elisei se remarca. Galeria canta. Se aude uneori indemnul sefului galeriei, sa incurajeze sala echipa. Finalul de meci este de-a dreptul tensionat. Nerecomandat cardiacilor. Tensiune mare. Echipa baimareana este condusa. Suporterii nemultumiti. Final de meci. Se striga:Demisia, Demisia! E de astepta finalul celuilalt meci. Toate reprosurile i se aduc antrenorului. O jucatoare plange. O jucatoare de la HCM, este cu ochii in lacrimi.

Spectatorii din tribune ii reproseaza antrenorului ca sta prea mult la interviuri. Prea mult. Conferinta de presa pe teren. Asa se intampla dupa fiecare meci. Conferinta de presa nu-si are sensul pe teren. Asta e nemultumirea spectatorilor. Una dintre nemultumiri. Ar mai fi si altele. Insuccesul cade pe antrenor tot timpul. Inca o zi de asteptat. Asteptam meciul Larvick-ului.

Sambata. Antrenorul Larvick-ului asiguraechipa baimareana ca echipa sa, va invinge. Nordicii cand promit ceva se tin de cuvant. Larvick invinge. Calificare HCM. Multumim Larvick!

Echipa baimareana continua in Champions League. Mult succes in faza urmatoare.Pana la urmatorul meci, fredonati in gand imnul HCM-ului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.