Municipalitatea speră ca din vara acestui an să existe tarife reduse la apă şi canal

vital 1Municipalitatea speră ca din vara acestui an să existe tarife reduse la apă şi canal, conform declaraţiilor făcute de către primarul Cătălin Cherecheş

“Vom vedea care sunt paşii legali pe care trebuie să îi facem. Vom discuta şi cu colegii din Consiliul Local şi sunt convins că până la 1 Iunie vom avea formula corectă cu privire la ceea ce înseamnă relaţie dintre Vital şi cetăţenii Băii Mari. Noi, autoritatea locală, nu acceptăm nici cheltuieli nejustificate sau exagerate, nu acceptăm nici să se încarce structura de personal, acceptăm doar eficienţă pentru a putea reduce tot ceea ce înseamnă costuri”

“Sunt tot mai mulţi cetăţeni care au nemulţumiri legate de societatea Vital. Justificată saun nejustificată… Ni se spune de multe ori că în alte judeţe e mult mai rău decât în Baia Mare. Dar asta pe noi nu ne încălzeşte cu nimic pentru că pe noi nu ne interesează că este mai rău că alţii. Nu ne interesează acest răspuns al celor de la Vital. Cei de la Vital au o singură şansă. Să răspundă solicitărilor acţionarilor majoritari, noi fiind acţionarul principal. Să răspundă cetăţenilor care plătesc facturi din ce în ce mai mari. Eu sper ca din acest an să avem tarife mai mici la apă şi canalizare”, a declarat primarul Cătălin Cherecheş.

Primarul Cătălin Cherecheş a recunoscut că toată această poveste a plecat de la numărul mare de reclamaţii care există la adresa acestei societăţi, unele justificate, altele nu, însă ele există.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.