Muzică și culoare, la spectacolul caritabil dedicat Zilei Femeii

balcescuFundația Liviu Marian Pop alături de oameni cu suflet din Maramureș a reușit să organizeze spectacolul caritabil dedicat Zilei Femeii. Evenimentul a avut loc vineri, 6 martie, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. Cei care s-au alăturat acestei acțiuni au avut şi posibilitatea de a achiziționa lucrări realizate de elevii Liceului de Arte din Baia Mare.

Timp de o oră și jumătate, rând pe rând, pe scenă au urcat elevi talentați de la Școala Gimnazială ”Nicolae Bălcescu” și de la Liceul de Arte din Baia Mare. Cel care a deschis programul a fost Petru Suciu, elev în clasa a V-a, cu lucrarea compozitorului Johann Sebastian Bach, la vioară. Alexia Goja a recitat poezia ”Mama”, iar Sonia Rațiu a interpretat melodiile populare ”Am iubit și-am purtat dor” și ”Bade, unde-ai fost aseară”.

Aplauze a primit din partea spectatorilor și Raisa Rusz, din clasa a IV-a, care a recitat poezia ”Învățătoarea”, de Nina Cassian. Camelia Crișan i-a încântat pe cei prezenți cu un moment de interpretare la flaut. Au mai urcat pe scenă Alexandra Leșiu, cu un moment de canto clasic, Ioana Sabo cu o interpretare la oboi, Răzvan Duda, clarinet, iar Dan Mureșan şi Mihai Cosma cu câte o poezie. Hohote de râs a stârnit trupa de teatru ”Silver 05” care a reușit să comunice cu publicul și mai ales să îi bine dispună. Designerul Lorand Coza a adus culoare prin prezentarea ținutelor care au prevestit venirea primăverii.

Fundația Liviu Marian Pop i-a răsplătit pe toți cei care au contribuit la reușita acestui eveniment cu câte o diplomă, iar copiii au primit și multe dulciuri. Toate fondurile care au fost donate de spectatori vor fi folosite pentru sprijinirea unor cazuri sociale din Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.