Ne aşteaptă al Treilea Război Mondial? Cine a făcut declaraţia:

Nimeni nu scapă de marea spaimă a secolului 21: al Treilea Război Mondial. Acesta se desfășoară chiar sub ochii noștri, transmite regele Abdullah al II-lea al Iordaniei.
1

Terorismul şi extremismul, în special în cazul ISIS, se traduc în mod îndirect într-un al treilea război mondial, a declarat, joi, la Bucureşti, ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, citându-l pe regele Abdullah al II-lea.

“Majestatea Sa regele Abdullah a II-lea a vorbit despre problema terorismului şi a extremismului şi în special depre ISIS ca despre un al treilea război mondial. Dacă luăm în considerare detaliile, este într-adevăr vorba despre un al treilea război mondial, însă condus prin alte mijloace. Sunt foarte mulţi oameni din alte ţări recrutaţi de această grupare”, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei, Nasser Judeh, joi, la Bucureşti, citat de mediafax.ro.

Nasser Judeh a dat exemplul bărbatului care a luat ostatici într-o cafenea din Sydney şi care a arborat steagul ISIS, gest prin care îşi asigura legitimitatea, vrând să arate că luptă pentru o cauză.

“Acest lucru s-a întâmplat şi la Paris, şi în Copengaha, Ottawa şi, din nefericire, se va întâmpla şi în alte părţi”, a susţinut ministrul Afacerilor Externe al Iordaniei.

El a atras atenţia că nu trebuie să dăm ocazia persoanelor care comit infracţiuni, pentru că vor să pară că luptă pentru o cauză legitimă, de a câştiga această legitimitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.