Ne aşteaptă un 2017 teribil. Lumea ar putea să dispară definitv anul viitor

Ne aşteaptă un 2017 teribil. Lumea ar putea să dispară definitv anul viitor

Credeaţi că 2016 a fost un an greu, agitat şi plin de evenimente? Staţi puţin să vedeţi ce previzionează politologii, sociologii şi specialiştii americani în geopolitică pentru anul care urmează. Creştinii din America de Nord cred că eclipsa de la 21 august anunţă sfârşitul dominaţiei Omului pe Pământ. Politologii britanici cred că viaţa politică internaţională constituie cadrul ideal pentru declanşarea celui de al Treilea Război Mondial.
20 ianuarie. Preşedintele nou ales, Donald Trump (70 de ani) va depune jurământul şi începe un mandat de patru ani la Casa Albă, scrie click.ro.

Cel de al 45-lea preşedinte al Americii este o figură politică extrem de controversată. Politica lui a divizat naţiunea, a băgat spaima în peste 35 de milioane de migranţi, care se aşteaptă să fie deportaţi. Mexicul a luat în calcul încetarea legăturilor economice cu SUA după construirea unui zid la graniţa dintre cele două state. China avertizează că încetarea colaborărilor dintre cele două ţări poate produce mai multe dezavantaje SUA decât şi-ar putea imagina. Iar relaţiile cordiale dintre Trump şi Putin pot produce dezechilibre geopolitice strategice.

Martie. Dezastrul ecologic devine iminent în contextul în care SUA (ca urmare a politicilor promovat de Donald Trump în campanie) vrea să anuleze Acordul de la Paris privind cotele de poluare pe plan internaţional. Până în prezent 100 de ţări s-au angajat să respecte un nivel decent de emisii de dioxid de carbon. Printre cele mai poluante ţări din lume se numără China, SUA şi India. La ultima întâlnire de la Paris aceste ţări s-au angajat să reducă emisiile cu efect de seră, dioxidul de carbon şi să reducă utilizarea gazelor de şist.

Mai. Şansele ca omenirea să dispară de pe suprafaţa Terrei au crescut alarmant. Savantul în calculul probabilităţilor Fergus Simpson, de la Universitatea din Barcelona, crede că Apocalipsa se poate produce practic în orice clipă începând cu această lună din 2017. Simpson a declarat pentru The Sun că „de la începuturile omenirii şi până în prezent s-au născut aproximativ 100 de miliarde de oameni, după încă 100 de miliarde specia umană dispare”. Din calculele lui sunt 87% şanse ca omenirea să prindă anul 2100. Însă probabilităţile pot scădea dramatic de când a fost creată „inteligenţa artificială puternică”.

Iulie. Anunţul făcut de Trump în campania electorală că SUA nu va mai avea o participare la fel de importantă în acţiunile NATO, dacă „nu va fi plătită corespunzător de statele în ajutorul cărora intervine” a produs un şoc mondial. Influenţa Rusiei condusă de Vladimir Putin a crescut şi bombardamentele din Siria s-au înteţit.

Relaţiile cordiale dintre cei doi lideri mondiali, precump şi parteneriatul strategic ale Rusiei şi SUA cu China, pun Europa într-o postură nefericită. Şi aşa zguduită de ieşirea Marii Britanii din UE, Europa se confruntă cu un val necontrolat de imigranţi riscul producerii de noi atentate.

Septembrie. Nu unul, ci mai mulţi teologi au afirmat că 2017 înseamnă finalul dominaţiei rasei umane pe Pământ. Conform unor calcule care au la bază Biblia, suntem în anul 7.524 de la Facerea Lumii, în condiţiile în care, după 6.000 de ani de dominaţie, declinul Omului a început. În 2017 se împlinesc 70 de ani de la înfiinţarea statului modern Israel şi 50 de ani de la unificarea Ierusalimului. „Toate eceste numere au o semnificaţie aparte. După 6.000 de ani, declinul Omului a început. Intrăm în anul 7.525 de la Facerea Lumii şi termenul de graţie de 1.525 de ani marchează schimbări dramatice la nivel global”, a declarat reverendul american Donna Larson.

21 august. Este vizibilă din păcate doar de pe continentul american. La Oregon, momentul de beznă totală o să fie fascinant. Umbra vine din nord, dinspre Oceanul Pacific la răsărit. Practic Soarele va răsări peste SUA din spatele umbrei. Mulţi consideră acest eveniment drept unul plin de semnificaţii, acest lucru nemaiîntâmplându-se de mii de ani. Eclipsa totală durează un minut şi bezna totală nu ţine mai mult de şase secunde. Răsăritul din eclipsă a fost interpretat de mulţi ca marcând o schimbare planetară de mare anvergură.

Noiembrie. Scenariul unui război nuclear nu a fost exclus nici o clipă din calculele făcute de specialişti.

Dintre puterile nucleare ale planetei, doar SUA (6.970 focoase), Rusia (7.300 focoase), Marea Britanie (215 focoase), Franţa (300 focoase), Israel (400 focoase) şi China (260 focoase) au semnat şi ratificat pactul de neagresiune. India, Pakistanul şi mai ales Coreea de Nord nu au semnat documentul. În opinia specialiştilor, experimentele nucleare din 2016 realizate de liderul de la Pheniang, Kim Jong-un sunt un semnal de alarmă deosebit de important pentru umanitate.

sursa:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.