Nelu Șovre, primar Cernești: ”a XI-a ediție a „Festivalului Stuparilor” de la Cernești a fost o adevărată reușită”

Primarul comunei Cernești, Nelu Șovre recunoaște că a avut emoții în ceea ce privește reușita evenimentului, dar că, alături de organizatori a stabilit totul în cele mai mici detalii, iar finalul a fost cel așteptat. Toți invitații s-au simțit grozav, iar concursurile organizate au avut efectul scontat. ”Am fost ajutați și de preotul din satul Trestia, Mădălin Fangli, care este și președinte al Cercului Apicol, de secretarul comunei, Gheorghe Danci și consilierul Gheorghe Ștețco. Am organizat diferite concursuri și am acordat diplome pline de haz.

Nu a lipsit, spre exemplu, premiul pentru ”Gafa turneului”, care l-a primit Gheorghe Negrean de la Spicu Brebeni, ”Cea mai de omenie echipă”  care a fost desemnată ”Dolomița Măgureni”, dar și ”Socăcița stuparilor” care s-a dovedit a fi Mircea Mureșan. Am fost ajutați și de Grupul Vânătorilor, conduși de Mircea Mureșan, care ne-au sponsorizat cu 1000 de porții de vânat și gulaș de țap”, a precizat primarul din Cernești, Nelu Șovre.

”Un fapt care m-a bucurat a fost înmanarea a patru contracte de finanțare pentru două poduri și două drumuri, pe care le-am primit de la vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Apreciez și ajutorul oferit de deputatul PSD, Florin Tătaru, care m-a ajutat să obțin fonduri pentru alunecarea de teren de la Cernești – Brebeni și a promis sprijin și pentru proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a Căminului Cultural din Cernești. Totodată, aș aminti aportul și ajutorul oferit bisericilor de senatorul PSD, Sorin Bota, care este și cetățean de onoare a comunei Cernești”, a conchis primarul Nelu Șovre.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.