Ninge în Baia Mare. Mesaj dur al lui Cătălin Cherecheş: „V-am pregătit mături şi salopete, pentru fiecare director din primărie. Iar viceprimarii vor fi şefi de … roabă”

Ninge în Baia Mare. Mesaj dur al lui Cătălin Cherecheş: „V-am pregătit mături şi salopete, pentru fiecare director din primărie. Iar viceprimarii vor fi şefi de … roabă

Mesaj dur al lui Cătălin Cherecheş pe pagina de facebook prin careşi exprimă nemulţumirea faţă de situaţia creată în Baia Mare în urma ninsorii de azi şi totodată le transmite celor din primărie le-a pregătit mături şi salopete, pentru fiecare director până la simplu angajat. Iar viceprimarii vor fi şefi de … roabă.

„Ninge. Bănuiesc că în mintea tulbure a unora eu sunt vinovat că ieri au renunțat cei care își bat joc de 10 luni de oraș, la utilajele de deszăpezire, și alea puține și răblăgite. Chiar sunteți inconștienți, funcționarilor de 2 lei?! Ați mințit și m-ați denigrat în ultimul an ca să vă scuzați mârșăvia și incompetența.

Un lucru e bun azi… Că zăpada a acoperit mizeria pe care ați adunat-o în batjocură față de noi băimărenii din mai 2016 și până azi. Dar nu pentru mult timp… V-am pregătit mături și salopete, pentru fiecare director până la simplu angajat. Iar viceprimarii vor fi șefi de … roabă.” a declarat Cătălin Cherecheș

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.