Ne paște un nou pericol! Hantavirusul, „fratele” coronavirusului a lovit în China

Ne paște un nou pericol! Hantavirusul, „fratele” coronavirusului a lovit în China

Un virus asemănător cu coronavirusul a produs primul deces în China. Corpul unui bărbat care a murit a fost testat pozitiv cu hantavirus.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Bărbatul din provincia Yunnan mergea, într-un autobuz, în provincia Shandong pentru a munci.

În autobuz se mai aflau încă 32 de persoane, care au fost și ei testați, la rândul lor, după cum scrie Global Times China.

Veștile vin în momentul în care întreagă lume se lupta cu pandemia de coronavirus, iar moartea bărbatului testat pozitiv cu hantavirus a început să ridice semne de întrebare, scrie sport.ro.

Un om de 28 de ani din Marea Britanie a fost infectat în 2012 cu hentavirus, conform NHS Wales, și a fost internat după ce a făcut febra 4 zile, vomită și avea dureri de cap puternice. Bărbatul a fost externat după 52 de zile în spital,

Simptomele hentavirusului sunt: febra, frisoane, dureri de corp, dureri de cap, greață și vomă, dureri abdominale, iritatie, tușe seacă urmată de dificultăți de respirație.sursa:evz.ro

Loading...

1 COMENTARIU

  1. In cautarea senzationalului ati uitat sa scrieti un articol complet … hantavirusul se transmite doar de la sobolan la om, deci nu e deloc asemanator cu coronavirusurile! Jurnalisti de kkt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.