Noi descoperiri șocante în curtea lui Gheorghe Dincă! Ce ascunde o placă de beton turnată de criminal

Noi descoperiri importante făcute de anchetatori în curtea lui Gheoerghe Dincă. Aceștia au găsit o placă din beton, acoperită cu gunoaie, care ascunde un detaliu teribil.

Informaţii noi au ieşit la iveală cu privire la ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă. Cercetările au avansat, iar anchetatorii au făcut o mărturisire uimitoarea: în curtea criminalului din Caracal s-ar afla un heleşteu. Astfel, spun anchetatorii, în curtea lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat un heleşteu, dar care a dispărut după ce a fost acoperit cu beton. În plus, criminalul din Caracal a vrut să dea uitării heleşteul pentru că mai apoi, peste baza de ciment a aruncat tot felul de gunoaie, potrivit Antena 3.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De asemenea, ancheta continuă, iar în zilele următoare urmează să aibă loc noi săpături, după ce un aparat special tip robot a scanat curtea criminalului, iar în unele locuri a indicat nereguli. În fiecare zi, Gheorghe Dincă este adus la domiciliul său, însoţit de oamenii legii, aici unde anchetatorii vor să încerce să afle lucruri noi despre faptele sale.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Sursa: capital.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.