Noi DEZVĂLUIRI: AFLĂ cine sunt presupuşii CRIMINALI ai ŞEFULUI de POST din Vişeu de Jos. ACESTA a fost UCIS cu 3 lovituri de cuţit

Noi DEZVĂLUIRI: AFLĂ cine sunt presupuşii CRIMINALI ai ŞEFULUI de POST din Vişeu de Jos. ACESTA a fost UCIS cu 3 lovituri de cuţit

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 2/DL din data de 07.01.2017, pronunţată în dosarul nr. 35/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 ianuarie 2017, până la data de 5 februarie 2017 inclusiv, a inculpaţilor T.I.A., în vârstă de 31 de ani şi T.M.O., în vârstă de 22 de ani, domiciliaţi în Vişeu de Jos, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 Cod penal, raportat la art. 257 alin. 1 şi alin. 4 Cod penal (cu aplicarea art. 41 Cod penal pentru inculpatul T.M.O.).

Pentru a dispune arestarea preventivă  a inculpaţilor, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că aceştia, în data de 4 ianuarie 2017, au intrat în incinta Postului de poliţie Vişeu de Jos, unde i-au aplicat victimei N. G., agent de poliţie, 3 lovituri cu un cuţit – una în zona cervicală şi două în zona toracelui – în urma cărora acesta a decedat.

Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat,  în vederea soluţionării contestaţiei, Curţii de Apel Cluj.

Vom reveni cu amanunte.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.