NOI DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos. O nouă IPOTEZĂ despre cei 2 fraţi iese la iveală!

NOI DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos. O nouă IPOTEZĂ despre cei 2 fraţi iese la iveală!

Unul dintre cei doi bărbaţi arestaţi preventiv pentru că l-ar fi ucis pe şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos a fost amendat de poliţist cu câteva zile înainte de crimă, arată procurorii.

De asemenea, anchetatorii precizează că şeful de post a fost ucis între orele 10.00 şi 11.00, fiind încuiat apoi în birou, unde a fost găsit în jurul orei 19.00.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Maramureş, Adela Dorina Mociran, a arătat, într-un comunicat de presă, că, potrivit probatoriului administrat în cauză, în 4 ianuarie, între orele 10.00 – 11.00, inculpaţii Ioan A. T. şi O. T. l-au înjunghiat de mai multe ori cu un obiect tăietor/înţepător pe şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos, în sediul unităţii.

VEZI:NOI DEZVALUIRI în cazul CRIMEI şefului de post ucis în biroul său: VEZI ce au descoperit procurorii despre cei 2 frati arestati! VIDEO

”După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orei 19.00. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală”, se precizează în comunicatul citat.

Unul dintre cei doi fraţi fusese amendat de către şeful de post cu câteva zile înainte de producerea crimei, a menţionat Mociran.

VEZI:O NOUĂ IPOTEZA ŞOC în CAZUL CRIMEI de la VIŞEU: „Sunt în libertate mai multe persoane care i-au ajutat pe criminali” VEZI ce au declarat anchetatorii….

Autopsia făcută de către medicii legişti a arătat că şeful de post a fost ucis, iar anchetatorii au stabilit la scurt timp un cerc de suspecţi, vineri, doi bărbaţi fiind reţinuţi. În 6 ianuarie, cei doi au fost reţinuţi, iar o zi mai târziu Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă a acestora pentru omor.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru News.ro că fraţii s-au dus miercuri la Postul de Poliţie din Vişeu de Jos înarmaţi şi l-au înjunghiat pe Gheorghe Nistor fără ca între cei trei bărbaţi să existe vreun conflict.

Şeful de post îi chemase pe cei doi la audieri deoarece încălcaseră termenii controlului judiciar şi totodată fuseseră reclamaţi că ar fi tăiat arbori ilegal.

”Cei doi suspecţi încălcaseră termenii controlului judiciar şi în plus aveau şi o reclamaţie făcută de o persoană, care privea tăieri ilegale de arbori”, au spus sursele citate.

Frații Tomoiagă sunt recidiviști

Cei doi frați sunt cunoscuți ca și consumatori înrăiți de droguri. O. T., unul dintre potențialii criminali, a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie calificată, de către Judecătoria Cluj Napoca. Judecătorii au considerat că Tomoiagă să fie condamnat cu suspendare, sub control judiciar. Acesta trebuia să se prezinte de două ori pe săptămână la Postul de Poliție din Vișeu de Jos, pentru a confirma că respectă regulile impuse de judecători.

Fratele lui O. T. a fost, la rândul lui, condamnat pentru părăsirea locului accidentului și port ilegal de cuțit.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.