Noi scene incendiare la Ferma. Camerele de supraveghere au surprins totul. „Nu erau destule paturi în camera comună”

Se pare că o nouă idilă se înfiripă între doi concurenți de la Ferma. După ce Brigitte Năstase și Florin Pastramă au format un cuplu, se pare că Diana Belbiță și Marius i-au urmat. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau sex la Ferma.

S-a observat încă de la începutul emisiunii că între Diana Belbiță și Marius Crăciun există o chimie. Cei doi erau foarte apropiați în emisiune și asta a fost observat de toată lumea. Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut la ProTV imagini incendiare cu Diana Belbiță și Marius Crăciun.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cei doi concurenți au dormit în camera fermierului, iar acolo s-a întâmplat întreaga scenă. La finalul emisiunii au fost difuzate imagini în care Diana Belbiță și Marius Crăciun păreau că fac amor. Tot în aceeași seară, cei doi concurenți s-au sărutat, după ce Kamara l-a provocat pe Marius să o sărute pe Diana. „Vreau să o săruţi pe Belbiţă acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruţi pe Belbiţă pe gură, a spus cântărețul.

Oferte de nerefuzat.Profita de campania de 96 ore de vanzari

Diana Belbiță a fost nevoită să doarmă cu Marius Crăciun în camera fermierului, după ce în camera comună nu mai aveau loc.

„Nu sunt destule paturi în camera comună, ca să dorm şi eu acolo, aşa că probabil o să dorm tot în camera fermierului. Acum stau şi mă gândesc: cred că rămâne un pat în plus în camera fermierului, chiar dacă dorm şi eu acolo“, a spus Diana Belbiţă, în timp ce pe post erau difuzate imagini în care ea şi Marius erau sub plapumă, cu sportiva urcată peste concurent.

S-ar părea că Florin Pastramă nu mai are iubită, căci de când a intart în „Ferma” s-a apucat de cucerit colegele, iar iubita sa, Raluca Podea, l-ar fi părăsit.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.