Profeția lui Nostradamus despre COVID-19 a fost descoperită? E înfriorător ce a putut să scrie astrologul

Profeția lui Nostradamus despre COVID-19 a fost descoperită? E înfriorător ce a putut să scrie astrologul

Pe internet, circulă o informație potrivit căreia Nostradamus ar fi prezis apariția coronavirusului, încă de acum 500 de ani.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Fragmentul ar descrie o molimă care va lua multe vieți și va distruge economia mondială. Textul a fost contestat de specialiști, care spun că nu s-ar regăsit între scrierile astrologului francez.

„Va exista un an jumătate-jumătate (2020) din care va apărea o regină (corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, într-o țară cu 7 dealuri (Italia) și va transforma amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge și a strica lumea. Va fi sfârșitul economiei mondiale așa cum o cunoașteți, ar fi scris Nostradamus, în anul 1551.

Rețeaua de socializare Facebook a interzis complet știrile referitoare la acest text și asocierea cuvintelor cu celebrul prezicător francez, scrie Shtiu.ro.

Astrologul francez ar fi prezis până la urmă pandemia de coronavirus

Totuși, ar exista și un dram de adevăr în catrenele lui Nostradamus cu privire la pandemia de COVID-19. În cartea „Les Propheties“ a lui Nostradamus, se găseşte un pasaj care ar avertiza că va fi o pandemie. „The Prophecies of Nostradamus”, lucrarea semnată Erika Cheetham este traducerea completă a textului original, publicat pentru prima dată în 1973, scrie kqed.org.

In the feeble lists, great calamity through America and Lombardy. The fire in the ship, plague and captivity; Mercury in Sagittarius, Saturn warning. (În listele slabe, mare calamitate prin America și Lombardia. Incendiul în corabie, ciuma și captivitatea; Mercur în Săgetător, avertisment Saturn), a scris Nostradamus în cartea sa.

Sunt lesne de intuit referirile făcute la „ciumă și calamitate”, iar asocierea de „liste slabe” ar face referire la sutele de mii de bolnavi și morți din USA și Italia. Cât despre intrarea lui Mercur în Săgetător, aceaasta a avut loc în decembrie 2019, chiar când au apărut primele cazuri de COVID-19, iar Saturn s-a mutat în Vărsător pe 21 martie, chiar când orașul New York era complet închis.

În ceea ce privește „incendiul din navă”, mai multe nave de croazieră au fost blocate luni bune pe mare în timpul acestei crize din cauza cazurilor de coronavirus de la bord.sursa:antena3.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.