Nostradamus a avut o profeție și despre România. Țara noastră, printre popoarele care vor atinge bogăția supremă până în 2028

Profețiile lui Nostradamus pentru România. Celebrul Nostradamus a lăsat în urmă, prin intermediul scrierilor sale, care au fost traduse în toată lumea, predicții despre țări, popoare, calamități sau schimbări economice și bogăție pentru Omenire. Despre România, Nostradamus a previz lipsuri materiale până la un anumit punct.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În scrierile traduse ale celui mai celebru prezicător din lume, Nostradamus, anul 2019 era lipsit de prosperitate financiară. Potrivit predicțiilor făcute până în 2028, există popoare și țări care vor atinge bogăția supremă.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Unii vor fi bogați material, alții vor atinge apogeul în materie de frumusețe sufletească, iar norocul îi va însoți la orice pas.

O profeție care viza și România susținea că omenii vor munci din ce în ce mai mult pentru a-și câștiga traiul, dar și că vor apărea noi metode prin care oamenii vor putea comunica.

Profețiile lui Nostradamus la nivel mondial

Creşterea nivelului apelor

În catrene s-ar spune că bucăţi din ceea ce azi se numeşte Antartica s-ar desprinde şi s-au topi, iar asta ar duce la ridicare nivelului mărilor cu câţiva metri, scrie Adevărul. Consecinţele acestei creşteri ar fi: uragane, inundaţii, o mulţime de refugiaţi, crize de apă şi mâncare, conflicte globale.

China versus SUA

Prezicerea faimosului medic francez s-ar putea adeveri având în vedere afirmaţiile specialiştilor în economie americani ce vorbesc despre politica economică dusă de SUA şi Trump legată de restricţionarea importurilor şi în ciuda asigurărilor lui Trump văd un scenariu sumbru

Cipuri implantate

Profetul francez ar fi văzut, într-una dintre viziuni, cum oameni se vor plimba pe stradă şi vor avea cipuri implantate în corpuri. În realitate, o firmă din statul american Wisconsin a pus deja în aplicare ideea. Cipuri le-au fost implantate angajaţilor ca să ţină loc de ecusoane şi prezenţa la muncă.

Anglia va avea un nou rege

Catrenul lui Nostradamus nu specifică dacă Regina Elisabeta, monarhul cu cea mai îndleungată domnie, va muri, şi nici care este motivul pentru care Marea Britanie va avea un nou rege.

Sursa: a1.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.