Notiunea de Exod din Ghencea este falsa!

FC Steaua Bucuresti contrazice public ideea lansata de catre Gazeta sporturilor, precum si de catre alte institutii de presa, conform carora clubul nostru va vinde mai multi jucatori in urmatoarea perioada, unul dintre acestia fiind Nicolae Stanciu.
Ii asiguram pe suporterii Stelei sa nu ia in considerare aceste informatii si sa fie siguri de faptul ca ne dorim sa avem parte de un lot puternic si competitiv si nu s-a pus problema ca Steaua sa vanda mai multi jucatori.
Faptul ca fotbalistii nostri sunt monitorizati de mai multe echipe din Europa nu este o noutate si consideram ca este un lucru normal, datorita performantelor pe care le-au realizat, dar acest lucru nu reprezinta o certitudine a faptului ca acestia vor fi transferati.
Jucatorii nostri au nevoie, in aceasta perioada, de liniste si sprijin pentru a indeplini principalul obiectiv al momentului, calificarea in grupele UEFA Champions League si nu de articole legate de presupuse transferuri.
In alta ordine de idei, ii asteptam, in numar cat mai mare, pe suporterii Stelei la returul cu Ludogorets, de la Sofia, de miercurea viitoare.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.