Nouă luni de când Paula Dindiligan a plecat la îngeri! Mama ei, Anca, îi cere sprijin de acolo de sus!

Paula DindiNouă luni de când Paula Dindiligan a plecat la îngeri! Mama ei, Anca, îi cere sprijin de acolo de sus!

S-au scurs nouă luni de când familia Dindiligan din Baia Sprie a fost lovită de cea mai cumplită nenorocire care se putea abate asupra lor. Paula, unicul copil al Ancăi și al lui Cristi, o tânără cuminte și blândă, care abia împlinise 15 ani, a fost ucisă cu mâinile goale de fostul ei iubit, Eduard Vaida, aflat acum în penitenciar, acolo unde își ispășește pedeapsa. Se întâmpla în seara zilei de 26 decembrie 2014, în a doua zi de Crăciun.

Sfârșitul Paulei a fost unul tragic, iar lunile care au urmat și procesul care l-a condamnat pe ”Edi”, cum îi spuneau apropiații, la 15 ani de pușcărie a scos la iveală detalii imposibil de suportat pentru oricine. Tânărul, care avea numai 17 ani la momentul producerii crimei, a recunoscut că a premeditat uciderea fetei.Acesta a convins-o pe Paula să se vadă cu el în acea seară, aproape de casa amândurora, aceștia fiind vecini și a sugrumat-o în spatele policlinicii din Baia Sprie. Pur și simplu a pus mâinile în gâtul copilei și a strâns fără nicio urmă de remușcare, iar apoi a stat și s-a uitat la ea cum își dă ultima suflare. Acesta a fost și motivul pentru care judecătorii i-au dat sentința maximă, însă și această pedeapsă este infinit prea mică pentru durerea fără leac pe care a lăsat-o în urma lui.

Anca Dindiligan: ”Am rămas singură cu o durere imensă și un gol în suflet care nu se va mai umple niciodată”

Cu câteva momente în urmă, Anca Dindiligan a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook, un mesaj care denotă durerea pe care o duce în suflet zi de zi și care, în timp, pare să fie tot mai acută și mai profundă.

”Copil frumos și blând! Au trecut nouă luni de când ai plecat de lângă mine 😢…viața asta nedreaptă te-a luat de lângă mine, a luat tot ceea ce am iubit cel mai mult pe acest pământ. Am rămas singură, cu o durere imensă și un gol în suflet care nu se va mai umple niciodată. Te port mereu în gand, îmi lipsești atât de mult! Offf…dacă aș putea da timpul înapoi… măcar cu o lună sau o zi… să am ocazia să îți spun cât de mult te iubesc! Îmi este dor de chipul tău minunat, de glasul tău suav, de îmbrățișările și cuvintele tale: i love you mamacita”, cuvinte care îmi sună și acum în minte. Acolo sus, de lângă îngeri, ai grijă de noi și veghează asupra noastră. Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică! Te iubesc, ingerașul meu!

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.