Noua Ordine Mondială s-a instaurat: CINE va conduce lumea în viitor

new-world-orderCine are petrolul conduce lumea. Este o afirmație pe care trebuie să o luăm în serios. Există invenții de mare importanță cu ajutorul cărora s-ar putea produce energie liberă sau alternativă. De ce se preferă sursele clasice de energie? Pentru că numai așa poți avea controlul omenirii.

Toți inventatorii care au realizat dispozitive pentru obținerea energiei alternative sau libere au dispărut sau au murit în condiții misterioase.

De ce nu se pun în practică invențiile lui Tesla, referitor la energia liberă? 23% din populația globului este de religie musulmană. Această religie este reprezentativă în 48 de țări și este în continuă expansiune.

Islamul Arabic, Wahabbi este una dintre cele mai puternice organizații mondiale care a promovat islamul radical. În ultimii 10 ani, a cheltuit peste 70 de miliarde de dolari, pentru acest scop.

Frăția Musulmană este o altă organizație care este infiltrată în SUA. Se spune că are legături influente și cu autoritățile de la Casa Albă. În lume există 350 de bănci islamice, în 75 de țări, scrie efemeride.ro.

Arabia Saudită este membru FMI, cu drepturi depline, dar nu a prezentat nici un raport cu privire la exorbitantele sume obținute din petrol. Arabia Saudită este o putere care face jocurile din umbră. În anul 2014, SUA au încheiat un acord cu această țară, în care Arabia Saudită a impus condiții drastice americanilor. De la petrol s-a ajuns la condiții politice.

Să nu uităm faptul că Arabia Saudită are legături privilegiate cu Rusia. Se preferă o astfel de situație, robinetul se deschide sau nu, după placul arabilor, în condițiile în care există multe surse pentru a abține energie liberă sau alternativă.

Arabia Saudită face de mult politica în Orientul Mijlociu și mai nou, prin presiunile pe care le face asupra marilor puteri ale lumii, prin prețul barilului de petrol.

Acest joc al prețului barilului de petrol, influențează în mod dramatic alte economii. În afară de cele occidentale, Iranul a înregistrat mari pierderi economice, cauzate de politica impusă de Arabia Saudită.

Rusia curtează Arabia Saudită, pentru că, în mod direct, piața petrolului depinde de ceea ce dictează Arabia Saudită. Cine are curajul de a supăra Arabia Saudită? Ce consecințe ar fi?

Marile proiecte americane sunt condiționate de prețul pe care Arabia Saudită îl impune barilului. Sunt analiști economici care susțin că economia americană este în cădere liberă și din cauza prietenilor arabi care impun regulile. Există o conspirație care va duce unde? Ce se urmărește?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.