Noul trend în România pentru tratarea apei cu fiolele Vitajuwel

Dacă v-ați întrebat vreodată pe ce principiu funcționează ceasurile cu cuarț, puteți găsi răspunsul în fiolele de apă Vitajuwel. Cristalele din interiorul acestor fiole transmit forțe energetice în apa cu care intră în contact. Aceste forțe sînt măsurabile în vibrații, frecvențe și unde electromagnetice. Nu întîmplător Masaru Emoto împreună cu cei de la Vitajuwel au creat aceste produse, el demonstrînd că apa are memorie, fiind celebru prin cercetările lui referitoare la gîndurile și intențiile noastre care transformă structura și componența apei.

Cum Vitajuwel are o experiență bogată în lumea mineralogică și deține o inovație despre cum se poate obține o apă prețioasă, combinația fericită dintre cercetările asupra apei și pietrelor a dat naștere unor produse complexe. Apa are puterea de a reflecta gîndurile, cuvintele, rugăciunile sau chiar gesturile noastre. Depinde doar de noi cum și în ce scop le și o folosim. Produsul Vitajuwel valorifică cercetările combinate și creează o apă prețioasă accesibilă oricui.

Combinațiile de cristale dau gust diferit apei, în funcție de tipul – și cantitatea – pietrelor semiprețioase (și prețioase) din fiecare fiolă. În urma acestui mesaj transmis apei, aceasta își schimbă gustul și unele proprietăți fizice, fără ca aceste cristale să aibă contact direct cu apa. Astfel rezultă o apă prețioasă, readusă la forma inițială, cu un mesaj mineral interesant, o apă care beneficiază de distilarea a milioane de ani în foc a naturii printr-una din formele ei supreme, repectiv gemele sau cristalele.

Orice organism uman are o predispoziție către anumite afecțiuni, iar apa în combinație cu cristalele din fiole redă mesajul inițial organismului, care în mod instinctiv simte o chemare pentru gustul potrivit. Vitajuwel vă invită să descoperiți chemarea pentru gustul care vi se potrivește (există cîteva zeci de combinații de cristale) și care vă este benefic pentru oragnism. Dacă subtilitaea mesajului transmis în apă este evidentă, efectul transmis vinului este de-a dreptul spectaculos. Fiola destinată vinului îi dă acestuia, după cîteva minute, altă consistență, culoare diferită, alt miros și un gust mult mai catifelat. Cunoscători în arta vinului, gurmanzi, prieteni sau doritori de a avea clipe frumoase alături de un vin de calitate – sînt doar cîteva din categoriile care pot beneficia din plin, pe termen lung, de calitățile și proprietățile acestei fiole.

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să folosiți rezultatul elementelor primordiale cristalizat în milioane de ani – apă, aer, foc și pămînt – și puse în valoare de Vitajuwel. Consumînd apa Vitjuwel, nu veți putea opri timpul, nici măcar cel măsurat între cristalele de cuarț însă cu certitudine că timpul petrecut va fi mult mai plăcut și mai sănătos. Este ceea ce vă propune Vitajuwel. Și poate că nimic nu este întîmplător pe lumea asta. Numele orașului Baia Mare provine de la minele din jur și de la bogăția de resurse ale subsolului din jurul orașului.

Astăzi o firmă din Baia Mare deține exclusivitatea produselor Vitajuwel în România, care pun în valoare tot ce are natura mai bun și mai pur.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.