Nu mai aruncati dintii de lapte ai copiilor! Sunt foarte valorosi

Copii sunt entuziasmati de pierderea dintilor de lapte. Se lauda prietenilor si atunci cand in sfarsit cade Zana Maseluta iti aduce un ban in locul dintelui.

Parintii ar trebui sa stie ca studiile recente arata ca pastrarea dintilor de lapte poate avea importante beneficii pentru sanatatea viitoare a copiilor vostri.

Dintii de lapte contin celule stem care sunt baza neuronilor, oaselor, cartilajelor si a unor celule care pot rezolva probleme cardiace. Pe scurt aceste celule pot vindeca o multitudine de boli de care ar putea suferi copilul dumneavoastra.

Pana acum boli ca Hodgkin, leucemie, mielom puteau fi tratate doar prin transplant de maduva(sau proceduri dureroase similare), dar descoperiri stiintifice recente arata ca aceste boli pot fi tratate folosind celulele stem ale copilului- cum ar fi cele din dintii de lapte.

Multi parinti in ultimele decenii au pastrat celule stem colectate din placenta imediat dupa nasterea copilului. Insa cum pastrarea acestora este scumpa si aceasta poate fi facuta doar dupa nastere, nu toti parintii au avut aceasta posibilitate.

Mai multe aici !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.