Nu ştiai că poţi face asta cu PIUREUL de cartofi!

Nu ştiai că poţi face asta cu PIUREUL de cartofi!

Cartofii sunt recunoscuţi pentru faptul că sunt dificil de reîncălzit, însă ce te faci dacă ţi-a rămas prea mult piure şi nu vrei să faci risipă de mâncare?

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Pentru a putea refolosi ulterior piureul de cartofi, este important să acorzi atenţie ingredientelor folosite la prepararea acestuia.
Alege să prepari piureul cu unt şi smântână, pentru ca acesta să îşi păstreze textura şi consistenţa în momentul în care este reîncălzit.

Piureul rămas poate fi depozitat la congelator, în pungi de plastic pe care să le aplatizezi pe cât posibil.

Pentru a-l refolosi, cu o seară înainte scoate-l din congelator şi lasă-l să se decongeleze la rece, în frigider.

Ulterior, îl poţi încălzi într-un vas termorezistent acoperit, la cuptor, timp de aproximativ 30 de minute. Scoate vasul din cuptor după un sfert de oră şi amestecă energic, pentru ca piureul să se încălzească uniform şi să nu se usuce.

Dacă vrei să te asiguri că piureul este la fel de delicios ca în prima clipă, poţi adăuga un strop de unt în timpul procesului de reîncălzire.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.