Nu toate afișele de panotaj trebuie date jos de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC!

În urma comunicatului de presă remis în necunoștință de cauză de Alianța Creștin Liberală (ACL), referitor la faptul că Alianța Electorală PSD-UNPR-PC a încălcat normele în vigoare prin afișarea unor imagini electorale care nu au inscripționat la comanda cui s-au tipărit și în ce tiraj, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a venit cu o serie de precizări. ”Am văzut comunicatul ACL preluat de presa locală și, din păcate, ce au transmis ei este o minciună.

Am arătat Biroului Electoral Județean (BEJ) că și-a depășit atribuțiile, aceasta fiind sarcina Biroului Electoral Central (BEC) de a lua decizia înlăturării afișelor electorale. Alianța PSD-UNPR-PC vine cu rugămintea ca, de acum înainte, mass-media să verifice informațiile primite, pentru a nu transmite, la rândul lor, mesaje eronate către populație.

Cu toate acestea am luat act de decizia parțială a BEJ, repet, parțială, iar acolo unde afișajul nostru nu a avut toate datele inscripționate s-au dat directive clare pentru a remedia problema la sfârșitul acestei săptămâni. Cazurile singulare unde afișajul pus de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC nu are toate inscripțiile necesare sunt în curs de remediere.

Ne cerem scuze dacă am provocat un disconfort maramureșenilor sau băimărenilor și dacă aceștia s-au simțit deranjați de scăparea noastră. Cum am specificat mai devreme, inclusiv decizia BEJ a fost de a admite în parte solicitarea ACL Maramureș. Din acest motiv facem un apel către Mircea Man, președintele PDL Maramureș și Ovidiu Nemeș, președintele PNL Maramureș de a nu mai comunica doar politic și fără fond, ci de a încerca să vorbească pe proiecte concrete.

Îi provoc pe cei de la PNL și PDL să vorbească despre masterplanul național de transport, despre măsurile bune luate de Guvernul Ponta în Maramureș, fiindcă niciun maramureșean nu cred să fie interesat despre cine e șef la PDL sau la PNL”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Alianța Electorală PSD-UNPR-PC  dorește să informeze băimărenii și maramureșenii că afișele fără inscripționările stabilite de lege sunt în număr foarte mic și doar în cazuri izolate în Baia Mare, situații care vor fi remediate chiar în aceste zile, în restul județului acestea fiind conforme cu legile în vigoare.

 

Alianța Electorală PSD-UNPR-PC

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.