Nu vei mai vrea să foloseşti cuptorul cu microunde şi frigiderul după ce vei afla ASTA. Un studiu arată adevărul cumplit!

Nu vei mai vrea să foloseşti cuptorul cu microunde şi frigiderul după ce vei afla ASTA. Un studiu arată adevărul cumplit!

Cuptorul cu microunde şi frigiderul ascund canităţi impresionante de bacterii care ne pot pune sănătatea în pericol, potrivit concluziilor mai multor studii conduse de oamenii de ştiinţă din America.
Nu vei mai vrea să foloseşti cuptorul cu microunde şi frigiderul după ce vei afla ASTA. Un studiu al americanilor arată adevărul cumplit!Nu vei mai vrea să foloseşti cuptorul cu microunde şi frigiderul…

Un frigider obişnuit conţine 7.850 de colonii de microbi pe centimetrul pătrat.  Şi cuptorul cu microunde poate fi un risc la adresa sănătăţii. Iată de ce:

1. Frigiderul – Este locul de depozitare al recipientelor în care angajaţii îşi ţin mâncarea, a borcanelor de iaurt mucegăit sau a sandwich-urilor expirate. Bacteriile prosperă în acest mediu iar frigiderul de la birou ar trebui curăţat la fiecare două zile. Un frigider obişnuit conţine 7.850 de colonii de microbi pe centimetrul pătrat.

2. Cuptorul cu microunde – În funcţie de mărimea biroului – cuptorul cu microunde poate fi utilizat de 30 de ori în fiecare zi, găzduind combinaţii de particule de carne şi legume, fiind un cuibar pentru microbi. Microbii au nevoie de căldură, hrană şi umiditate pentru a se multiplica. Astfel, cuptorul cu microunde este un potenţial risc la adresa sănătăţii.

sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.