Numerologie:Cum îţi merge în 2015 în funcţie de data naşterii

circle_calendar_2015Vrei să știi cum îți va merge în 2015 și nu ești foarte pasionat de astrologie? Poate numerologia este un domeniu în care ai vrea să-ți îndrepți atenția.

 Iată cum îți va merge în 2015, în funcție de data ta de naștere. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să-ți calculezi numărul anual personal. Acesta se obține din însumarea cifrelor din data de naștere (fără anul nașterii), până la obținerea unei singure cifre, apoi adunarea cifrelor din anul 2015, până la obținerea unei singure cifre.

Exemplu: 9 octombrie 1955 => 9+1+0= 1+0 = 1 + 2+0+1+5 = 9

Numărul anual personal 1

Va fi un an la noilor inceputuri, aventuros, cu provocari in sensul bun al cuvantului. Este un an in care se pun bazele unui viitor solid. Desi va fi mult de munca, vei avea puterea si flexibilitaea de a face fata tuturor modificarilor. Vei lasa problemele trecutului, in trecut, vei privi mai mult la viitor si vei trai mai mult in prezent.

Numărul anual personal 2

Va fi un an al progreselor, al cooperarii si al rabdarii. In acest an lucrurile se vor misca incet, dar sigur. Vei cunoaste o dezvoltare in plan personal si pentru a putea construi relatii solide, indiferent de natura lor, trebuie sa fii cooperant. Vei avea si moment in care va fi nevoie sa-i ajuti pe altii, chiar daca acest lucru presupune sa-ti lasi indatoririle tale deoparte.

Numărul anual personal 3

Un an in care vei fi activ din punct de vedere social si in care iti vei pune in valoare creativitatea. Iti vei pastra vechile contacte, insa iti vei face si prieteni noi. Vrei sa traiesti viata din plin, sa-ti iei mai multe zile libere si sa faci ceva la care esti foarte talentat: orice legat de arta. Atentie sa nu iei decizii pripite.

Numărul anual personal 4

Urmeaza un an de munca grea, cu progrese, insa acestea se vor vedea greu. Vei fi foarte realist si pragmatic si va fi nevoie de foarte mult autocontrol. Mai ales ca rezultatele muncii grele nu se vor vedea foarte usor si poti deveni frustrat. Indatoririle de serviciu vor creste si ai tendinta sa-ti neglijezi starea de sanatate. Daca nu ai grija, se pot ivi probleme medicale.

Numărul anual personal 5

Un an al libertatii, cu modificari majore in viata ta. Se anunta transformari pe plan personal, devii mai activ din punct de vedere social, iti faci multi prieteni. Va fi un an plin de aventura si neprevazut. Vrei mai multa flexibilitate si mai putina rutina, incepi proiecte noi si chiar este posibil sa faci mai multe calatorii. Atentie sa nu te concentrezi pe prea multe lucruri deodata pentru ca iti pierzi focusul pentru o sarcina anume. Fa lucrurile unul cate unul.

Numărul anual personal 6

Un an in care te vei concentra pe problemele legate de dragoste, viata de familie, relatii de cuplu si activitati domestice. Nu vei neglija, insa nici capitolul profesional, unde lucrurile vor merge ca pe roate. Vei pune pe picioare mai multe proiecte profesionale care se vor bucura de succes. Un an plin de pace si echilibru.

Numărul anual personal 7

Un an al autoanalizei, in care iti vei pune sub lupa eul interior. Vei reflecta la viata ta, sub toate aspectele ei, vei trai mai mult singur si vei avea multe activitati linistite, in natura, care sa nu fie afectate ne agitatia de la birou sau de responsabilatile curente. Este un an bun in care sa-ti revizuiesti trecutul pentru a putea planifica viitorul. Nu este recomandat sa incepi proiecte noi decat daca implica scrisul sau studiul.

Numărul anual personal 8

Un an al castigurilor financiare. Esti ambitios si vrei sa atingi multe teluri. Va fi un an activ in care vei avea de luat multe decizii importante. Unele persoane te vor accepta ca lider, insa altii nu vor fi de acord ca tu sa preiei controlul, asa ca este recomandata si putina diplomatie in viata profesionala.

Numărul anual personal 9

Un al al introspectiei, dar si un an in care vei duce la bun sfarsit toate proiectele incepute. Vei lua cateva decizii importante in ceea ce priveste viata ta si drumul pe care vei merge in continuare. Iti vei evalua vechile credinte, idealuri, idei si vei hotari care dintre ele mai merita pastrate si care eliminate. Vei petrece mai mult timp in natura si te vei bucura intens de minunile ei.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.