Nuțu Fonta: ”UNPR susține alianța cu PSD și dorește o guvernare comună până în 2020”

nutuNuțu Fonta: ”UNPR susține alianța cu PSD și dorește o guvernare comună până în 2020”

Președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta a făcut, duminică, o serie de declarații de presă cu privire la relația pe care Uniunea Națională pentru Progresul României o are cu PSD și care este una ce se dorește a fi viabilă cel puțin până în 2020. Motivul reiterării ideii referitoare la buna colaborare între cele două partide constă în faptul că, în urmă cu câteva zile, datorită unor mesaje transmise de colegii săi din conducerea executivă a UNPR Maramureș, s-a preluat eronat ideea că UNPR își dorește să meargă singur în alegerile din 2016.
”UNPR susține Guvernul PSD și, la nivel județean, are o bună relație de colaborare cu președintele Partidiului Social Democrat, Gabriel Zetea, precum și cu membrii PSD. Liderul PSD Maramureș a lansat public o ofertă către UNPR, de a aborda împreună alegerile locale din 2016. S-a preluat eronat ideea că dorim să mergem singuri în alegerile locale din 2016, datorită unor declarații transmise greșit de către colegii mei, sub euforia momentului. UNPR Maramureș nu va face notă discordantă față de decizia UNPR la nivel național și nici nu a existat niciun moment o asemenea intenție, mai mult, în județ avem o coloborare care trebuie să continue pe proiectele începute în fiecare localitate, cu colegii noștri de la PSD. Totodată, parlamentarii UNPR nu vor vota moțiunea depusă de PNL împotriva Guvernului.
Deputatul de Borșa, Nuțu Fonta, președinte al UNPR Maramureș a subliniat faptul că sâmbătă, 26 septembrie, preşedintele UNPR Gabriel Oprea, a participat la o reuniune a partidului pe regiunea II Sud-Est. La întâlnire au fost prezenți președinții organizațiilor din județele, Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Buzău, parlamentarii aleși în aceste județe și membri ai conducerii centrale a UNPR. În cadrul întalnirii s-a analizat stadiul îndeplinirii obiectivelor UNPR în această regiune, situația fiind foarte bună în privința înființării de noi organizații, dar și a numărului de adeziuni primite, ceea ce arată că UNPR va atinge obiectivul de 1 milion de membri în scurt timp.

Fonta: Obiectivul UNPR este să ajungem un partid de 10%!
„Suntem mai mulți și mai puternici, forța UNPR vine de aici din teritoriu, de la fiecare organizație, de la simpatizanții noștri. Avem în față o perioadă foarte grea, va trebui să demonstrăm românilor că suntem un partid care va intra în competiția alegerilor cu obiective clare, cu soluții care vor influența viitorul României pe termen lung. Datoria tuturor membrilor este să facem din UNPR, un partid de 10%”, a declarat președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta, citându-l pe liderul central al progresiștilor, viceprim-ministrul României, Gabriel Oprea. Liderul județean al UNPR a vorbit, apoi, despre cele cinci teme majore asumate în Planul Politic Național al partidului: Renașterea națională, Funcționarea statului, Rolul României în lume, Funcționarea economiei, Noul stat social, care vin în întâmpinarea așteptărilor legitime ale simpatizanților săi, dar și ale românilor în general. ”UNPR demonstrează în continuare unitate, stabilitate și consecvență, în relația cu partenerii săi. Susținem coaliția, guvernul
din care facem parte și pe președintele României, pe problemele ce țin
de securitatea națională” a subliniat liderul UNPR Maramureș, arătând că acesta este și mesajul transmis de la centru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.