O asistentă a recunoscut că a schimbat 5000 de copii la naştere: Voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele

O asistentă de la maternitate a recunoscut că, în decurs de 12 ani, a schimbat peste 5.000 de copii la naştere. Aflată acum pe patul de spital, femeia a cerut iertare familiilor copiilor şi a explicat că a făcut totul pentru distracţie, potrivit observator.tv.

Fosta asistentă, care suferă de cancer, a recunoscut că, timp de 12 ani, a schimbat la naştere peste 5000 de copii, la The University Teaching Hospital (UTH) din Zambia. Fost asistentă a explicat că vrea să moară împăcată şi crede că oamenii o vor ierta pentru faptele ei.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Sufăr de cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa tuturor oamenilor, în special în faţa femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo”, a declarat Elizabeth Mwewa, potrivit tuco.co.ke.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

„Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu le aparţineau”, a declarat fosta asistentă.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.