O carte cu autograf intitulată “Un om, o viață, o legendă” – a fost înmânată reprezentanților S.C. URBIS S.A

În zilele de 9 și 10 octombrie 2014, la Arad s-a desfășurat Ședința Consiliului Director al Uniunii Române a Transportatorilor Publici (URTP) și întâlnirea directorilor economici ai operatorilor de transport. Din partea S.C. URBIS S.A Baia Mare a participat col (r) Ion Pop, director general și Ionuț Rus, director economic.

În cadrul întrunirii s-au purtat discuții privind legea serviciului transportului public local, precum și normele cadru privind stabilirea, ajustarea și modificarea tarifelor pentru serviciul de transport public local. Ospeții au avut posibilitatea de a vizita depoul vechi de tramvai și fabrica de vagoane S.C. Astra Vagoane Călători S.A. Arad, a cărui președinte este domnul Valer Blidar. Totodată, aceștia au avut prilejul de a face o călătorie cu noul tramvai, care urmează a fi pus în funcțiune.

Președintele Valer Blidar a înmânat reprezentanților S.C. URBIS S.A. Baia Mare o carte cu autograf intitulată “Un om, o viață, o legendă – Blidaru. Rezistența Armată din munți … din dosarele securității”. Cartea reflectă evenimentele cele mai importante din viaţa lui Vasile Blidaru, erou al luptei an­ticomuniste, ucis de Securitate în mai 1958, în Ţara Codrului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.