O ciocolată buclucașă tulbură scena politică din Sighetu Marmației. Daniela Onița-Ivașcu, candidata PNL la primărie, le serveste o lecție de eleganță și educație adversarilor politici.foto

ciocolată buclucașă tulbură scena politică din  Sighetu Marmației. Daniela Onița-Ivașcu, candidata PNL la primărie, le serveste o lecție de eleganță și educație adversarilor politici.foto

Odată cu apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale, se încing spiritele combatanților și simpatizanților acestora. Mulți dintre ei, în lipsa unor realizări concrete sau ale unor proiecte clare de dezvoltare a Sighetului, își fac încălzirea în stilul politicii murdare cu care am fost obișnuiți multă vreme până acuma.

Avem noroc însă că în peisajul politic și electoral există și eleganță, educație și mult bun simț. Asta ne dă speranța că Sighetul are o șansă reală de redresare și dezvoltare.

 Ciocolata buclucașă 

O doamnă din Sighet, pasionată de gătit și patiserie, a făcut o ciocolată de casă pe care a ambalat-o într-o hârtie pe care a pus poza candidatei preferate si numele partidului din care face parte, așa cum se procedează cu imaginile de pe torturi, cu intenția de a i-o oferi cadou, postând totodată imaginea pe Facebook.

Ce au făcut adversarii Danielei Onița-Ivașcu?

Au început să denigreze și să facă glume de prost gust, unele chiar cu tentă sexistă.

Ce a făcut Daniela Onița-Ivașcu?

A dat dovadă că este altceva decât mizeria din troaca politică locală, tratând momentul cu umor, dovedindu-și superioritatea în materie de bun simț, educație și eleganță.

A postat (tot) pe Facebook o imagine cu celebrele bomboane de ciocolată Bucuria (produse în Republica Moldova) și a anunțat că a comandat deja 10 kilograme din aceste dulciuri, în ambalaj roșu, și le va oferi adversarilor politici care devin roșii de supărare când se gândesc la rezultatele alegerilor locale din luna iunie.

Pentru gestul acesta, de maximă eleganță, redacția ziarulului nostru îi oferă Danielei Onița-Ivașcu nu o simplă ciocolată ci un tort de ciocolată și, totodată, îi cântăm tradiționalul „La mulți ani!” în slujba sighetenilor și a bunului simț!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.