O copilărie salvată prin intervenţia rapidă a medicilor

mediciUltima dar cea mai importantă poveste de succes, pentru mine, ca mamă, este povestea fiului meu, Eric, pe care v-am relatat-o în numărul trecut.

Cu 12 zice în urmă, mai exact în 6 aprilie, fiul meu a suferit un accident de bicicletă, datorită teribilismului de care a dat dovadă. Am aflat asta de la un agent de pe SMURD, care mi-a spus că îmi voi întâlni fiul la spital şi că are o plagă urâtă, tăiată, pe faţă.

Salvatorii noştri au fost doctor Claudia Câmpean, medicul de gardă de la UPU, din acea după-amiază, doctorul Corina Surianu, medic specialist ORL, care ne-a operat, conducerea Spitalului Judeţean ”Dr. Constantin Opriş”, prin managerul Sorina Pintea şi directorul medical Vasile Pop, care s-au îngrijit de noi, în fiecare clipă.

Cuvintele de mulţumire sunt de prisos. Aceşti oameni i-au redat fiului meu şansa la o copilărie normală, iar pozele, în acest caz, vorbesc de la sine.

Fac precizarea că Eric a fost de acord să publicăm povestea şi aceste imagini, tocmai din speranţa că, de acum înainte, copiii care vor să facă acte de teribilism cu bicicleta să poarte cască, iar părinţii lor să fie mult mai prudenţi.

Noi mulţumim, încă o dată, tuturor salvatorilor noştri, dorindu-le să aibă parte de sărbători minunate, în sânul familiei!

 

Amalia Babici Man

mmjurnal logo articol

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.