O crimă înspăimântătoare a speriat o întreagă comunitate. Un tânăr de 32 de ani a fost găsit cu gâtul tăiat chiar în fața porții!

O crimă înspăimântătoare a speriat o întreagă comunitate. Un tânăr de 32 de ani a fost găsit cu gâtul tăiat chiar în fața porții!

O crimă înspăimântătoare a speriat o întreagă localitate din Vaslui. Andrei Banu avea 32 de ani, iar în ultima vreme lucrase mai mult în străinătate, în Anglia.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Din spusele vecinilor, bărbatul era un om foarte liniștit și avea doi copii pe care urma să îi înscrie la școală în această toamnă.

„A venit acasă să-și dea copiii la școală și uitați-vă că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a explicat un văr al tânărului mort.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit aseară, chiar în fața porții, de către niște trecători care au alertat de urgență autoritățile, însă acestea nu au putut decât să anunțe decesul.

Din primele informații ale anchetatorilor, vinovații ar face parte dintr-o comună vecină. Este posibil ca ei să fi venit la Bârzești să se distreze, auzind ca aici este sărbătoare. Potrivit surselor din cadrul anchetei a fost stabilit deja un cerc de suspecți, însă decamdată nu se cunosc circumstanțele crimei. Până la această oră un suspect a fost deja adus la sediul IPJ Vaslui pentru audieri, urmând a se stabili dacă acesta va fi reținut, sau nu!sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.