O excursie specială, pentru tinerii speciali de la Esperando

15 tineri cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperado, care au fost implicaţi în campania „E perfect să fii imperfect”, au avut parte de o excursie la Băile Felix, în perioada 4-7 septembrie.

Datorită iniţiatorului şi organizatorului campaniei, Lorand Coza, dar şi unor oameni cu suflet mare care au ales să se implice în campania mai sus menţionată şi să doneze, tinerii s-au bucurat de o excursie cu adevărat deosebită.

Au fost 4 zile în care ei au avut parte de distracţie la piscină, soare, relaxare şi momente care le-au bucurat sufletul.

Unii din ei au fost însoţiţi de către asistenţii personali, iar ceilalţi de către angajaţi ai Asociaţiei Esperando.

Tinerii s-au bucurat nespus când au aflat că în excursie îi va însoţi şi designerul Lorand Coza, deoarece în urma actvităţilor derulate împreună, între ei s-a creeat o legătură specială.

Deşi în fiecare seară au avut parte de ieşiri în oraş şi s-au simţit extraordinar, seara zilei de sâmbătă a fost una inedită.

În acea seară, Lorand le-a pregătit o surpriză. Mai exact, i-a dus la Lacul cu nuferi (o zonă intens circulată) unde ei au defilat, prezentând moda în faţa trecătorilor, care s-au oprit pentru ai urmării şi i-au aplaudat şi încurajat.

A fost o excursie de neuitat atât pentru tinerii cu nevoi speciale, cât şi pentru cei care i-au însoţit.

Le mulţumim celor care au făcut posibilă această excursie: Lorand Coza şi sponsorilor implicaţi în campania „E perfect să fii imperfect”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.