O femeie a murit decapitată într-un lift: „Capul i-a rămas la parter, iar trupul a ajuns la etajul trei”

O femeie din India a murit decapitată într-un lift de la locul ei de muncă, luni, din cauza cablului de la căștile cu care asculta muzică.

Tragedia s-a petrecut în la o fabrică de articole din plastic aflată în orașul Vadodara din statul Indian Uttar Pradesh, unde lucra victima, o femeie în vârstă de 48 de ani, Sushila Vishwakarma.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Potrivit polițiștilor, capul femeii a fost găsit la parterul clădirii, iar restul corpului ei a fost dus de lift la etajul al treilea.

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Polițiștii cred că femeia a murit decapitată în lift după ce cablul de la căștile pe care le purta s-a prins și s-a blocat în grilajul rabatabil al liftului.

„Acest lift, ce nu este acoperiș, este folosit pentru a căra bunuri de la un etaj la altul. Credem că atunci când s-a petrecut accidentul femeia își folosea căștile și, fără să se gândească, a încercat să își scoată capul în afara liftului ce a început să urce. Așa că trupul ei a fost dus până la etajul al treilea, la care voia ea să ajungă, dar fără cap”, a spus un polițist pentru Indian Express.

Trupul femeii a fost recuperate cu ajutorul pompierilor și a fost dat familiei, după ce a fost efectuată o autopsie.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla dacă exista vreo defecțiune la liftul la care s-a petrecut tragedia, scrie a1.ro.

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.