O femeie din Baia Mare s-a „FRIPT”la un supermarket. Nu lăsaţi niciodată poşeta sau portofelul în coşul de cumpărături!

 O femeie din Baia Mare s-a „FRIPT”la un supermarket. Nu lăsaţi niciodată poşeta sau portofelul în coşul de cumpărături!

Poliţiştii din Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări după ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din supermarket. O femeie din municipiu a reclamat că în timp ce se afla la cumpărături, persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras portofelul din geanta care se afla în coşul de cumpărături.

Ulterior, de pe unul dintre cardurile care se aflau în portmoneu a fost sustrasă suma de 2000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Pentru a nu deveni victime, fiţi atenţi la bunurile dumneavostră chiar şi atunci când vă aflaţi la cumpărături. Mai ales când este aglomeraţie, geanta sau portmoneul lăsate în coşul de cumpărături pot fi cu uşurinţă sustrase de persoanele cu preocupări infracţionale. Iar în cazul în care constataţi că v-a fost sustras cardul, informaţi de urgenţă reprezentanţii unităţii bancare pentru a-l bloca! Precauţia vă poate scuti de neplăceri!

Loading...

1 COMENTARIU

  1. „Pentru a nu deveni victime, fiţi atenţi la bunurile dumneavostră chiar şi atunci când vă aflaţi la cumpărături. Mai ales când este aglomeraţie, geanta sau portmoneul lăsate în coşul de cumpărături pot fi cu uşurinţă sustrase de persoanele cu preocupări infracţionale. Iar în cazul în care constataţi că v-a fost sustras cardul, informaţi de urgenţă reprezentanţii unităţii bancare pentru a-l bloca! Precauţia vă poate scuti de neplăceri!” zise autorul și mai lua o gura de ciment. Pai mai scoateți burtoși și aroganți din birouri sa mai dea cu părerea ca e ceva putred la mijloc. Peste tot sisteme de supraveghere, camere, microfoane și nimic? Siguranță și incredere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.