O femeie și-a vopsit părul lunar, dar apoi a făcut o descoperire CUMPLITĂ! Vezi ce a ieșit la analize

O femeie și-a vopsit părul lunar, dar apoi a făcut o descoperire CUMPLITĂ! Vezi ce a ieșit la analize

O femeie a vrurt să ascundă faptul că are fire albe, așa că început să meargă lună de lună la salon ca să se vopsească. Totuși, aceasta avea să trăiască un adevărat șoc atunci când într-o zi a făcut o descoperire cutremurătoare!

Aceasta este incredibila poveste a unei femei din China, care a decis să își vopsească părul lună de lună, pentru a ascunde firele albe.

A mers lună de lună la salon ca să se răsfețe, timp de zece ani. Apoi a început să se simtă din ce în ce mai obosită și fără chef de viață.
Soțul său a observat chiar că femeia nu mai putea face deloc efort și că ochii au căpătat o nuanță gălbuie. Cei doi au mers de urgență la medic și atunci a venit o veste cumplită!

Din cauza substanțelor din vopseaua de păr, femeia a făcut o boală cronică la ficat. Nivelul de bilirubină din corp era de zece ori mai mare decât cel normal! Medicii au fost șocați de descoperire și i-au administrat imediat tratamentul necesar. Specialiștii avertizează că vopseaua de păr conține chimicale ce pot fi ușor absorbite de pielea umană și sunt apoi metabolizate de ficat.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.