O fetiță în vârstă de 11 ani a reușit să câștige 11 milioane de dolari. Sursa acestei averi a fost o idee care i-a venit la vârsta de doar 4 ani, fiind înțepată de o albină. Află întreaga poveste!FOTO

O fetiță în vârstă de 11 ani a reușit să câștige 11 milioane de dolari. Sursa acestei averi a fost o idee care i-a venit la vârsta de doar 4 ani, fiind înțepată de o albină. Află întreaga poveste!

O fețită în vârstă de 11 ani, Mikaila Ulmer, din Texas, Statele Unite, a reușit să încheie cu lanțul Whole Foods un contract care valorează 11 milioane de dolari, ale cărui prevederi indică faptul că 55 de magazine vor scoate spre comercializare brandul personal de limonadă al fetiței.

Limonada preparată de Mikaila, care poartă denumirea de „BeeSweet”, a reușit să fie dezvoltată prin intermediul sumei de 60.000 de dolari, sumă pe care tânăra a primit-o în urma apariției la emisiunea americană „Shark Tank”.

În urma acestei apariții televizate, Mikaila a servit numeroase personalități cu limonada sa, personalități printre care se afla și președintele american Barack Obama.

Tânăra Mikaila a fost de asemenea invitată să facă parte și din proiectul celor de la Google Dare to be digital.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.