O importantă lucrare de investiții în orașul Seini a fost finalizată . Au fost modernizați circa 3 km din rețeaua de gaz locală

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiții în orașul Seini, din județul Maramureș

  • au fost modernizați circa 3 km din rețeaua de gaz locală, investiția depășind 2 milioane de lei;

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 5 iulie, între orele 09.00-19.00, în localitățile Seini, Săbișa, Viile Apei și Racșa-Vii din județul Maramureș.

 Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții prin care au fost modernizați circa 3 km din rețeaua de gaz locală, investiția depășind 2 milioane de lei. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte autorităților locale și clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.